Hírek

Tisztelt Ügyfeleink!
2023.09.19.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy ügyfélszolgálatunk nyitvatartása és ügyfélszolgálatunk telefonos elérhetősége az alábbiakra módosul 2023.09.20.-tól:

Hétfő - Péntek : 9:00 - 17:00
Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

Megértésüket köszönjük!

Tisztelt Ügyfeleink!
2022.05.01

Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023.05.01-től nyomtatási, scannelési, fénymásolási tevékenységünket megszüntetjük üzletünkben.
Az internet használatot azonban továbbra is biztosítani tudjuk az Önök részére.
Megértésüket köszönjük!

E-Piac Kft. (Goodnet) hálózati integráció
2022.03.01

Sok szeretettel köszöntjük új felhasználóinkat hálózatunkon, akik eddig az E-Piac Kft. ügyfeleiként igénybe vették a "Goodnet" fantázia nevű internet szolgáltatásokat !
Erőforrásaink összevonásával és hálózataink egyesítésével a tökéletes területi lefedettséget kívánjuk elősegíteni a Szegedi járásban.
2022. év végéig minden Goodnetes felhasználónak elérhetővé tesszük az AirForfe internet csomagjainkat és IPTV szolgáltatásainkat, illetve üzleti megoldásainkat.
Keressenek bátran bennünket személyesen, vagy elérhetőségeink bármelyikén !
Üdvözlettel Netsurf Team

Új weboldal
2021. 08. 05.

Elkészültünk legújabb szolgáltatásainkat összefoglaló weboldalunkkal. Átlátható és új szolgáltatások bemutatásával, egyszerűen kezelhető csomag konfigurátorral és megrendelő felülettel igyekszünk leegyszerűsíteni a szolgáltatás megrendelések folyamatát.
Próbálja ki a jövőbe mutató hálózatunkat ! Ha netán maradna kérdés, állunk rendelkezésére ügyfélszolgálatunk elérhetőségeinek bármelyikén.
Helló 2022...

Kedves Netszörfözők !
2021. 06. 15.

Üzletünk megújult környezetben várja Önöket május 2. 9:00 órától a Szeged, Vértói út 1. szám alatti székhelyünkön. A járványügyi szabályozások szerint ügyfélszolgálatunkon kötelező a szájmaszk viselése, a bejáratnál biztosítunk kézfertőtlenítőt, illetve egyszerre maximum 3 ügyfél tartózkodhat. Örömmel értesítünk minden leendő és meglévő ügyfelünket, hogy Társaságunk az országos Szélessávú Internet Program 3. etapjában Csongrád megye több Járásában is Kormányzati megbízást kapott a szélessávú internet hozzáférés ellátáshoz szükséges vezeték nélküli hálózat megépítéséhez. A Szegedi Járásban már üzemelő hálózatunk modernizálásának, bővítésének neki is kezdtünk, melyet 2022. év végéig tervezünk befejezni.
A jövő hálózatát építjük Önöknek, hogy mindenki városi színvonalú szolgáltatásokhoz juthasson ne csak a városokban. A munkálatokkal járó esetleges szolgáltatás kiesések miatt előre is köszönjük szíves türelmüket !

Kedves Ügyfeleink!
2021. 05. 01.

Üzletünk megújult környezetben várja Önöket május 2. 9:00 órától a Szeged, Vértói út 1. szám alatti székhelyünkön. A járványügyi szabályozások szerint ügyfélszolgálatunkon kötelező a szájmaszk viselése, a bejáratnál biztosítunk kézfertőtlenítőt, illetve egyszerre maximum 3 ügyfél tartózkodhat.
Megértésüket köszönjük és várjuk Önöket sok szeretettel megújult szolgáltatásainkkal.

Új honlap
2019.11.20.

Élesítettük új, áttekinthetőbb, könnyen navigálható honlapunkat. Állunk szíves rendelkezésére!

Szentes járás hálózat
2019.11.15.

Örömmel jelentjük be, hogy Szentes járásban a 2017. őszén indult és az Európai Unió által is támogatott legmodernebb hálózatunk kiépítése befejező szakaszába került. Így 2019. év végéig Szentes Járás bármely területén élő megrendelőjének elérhetővé válnak szolgáltatásaink ! Legyen elégedett ügyfelünk, próbálja ki magánszemélyként vagy akár cégként is a jövő technológiáját !

ÁSZF változás
2018.02.01.

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Általános Szerződési Feltételeink megváltoztak. A változások 2018. Február 8-tól hatályosak. Az Általános Szerződési Feltételek az oldal alján, az Általános Szerződési Feltételek menüpontban érhetők el.

ÁFA 18%-ról 5%-ra csökken
2017.12.04.

Örömmel értesítjük Ügyfeleinket, hogy 2018. január 01-től az Internet hozzáférés ellátás általános forgalmi adójának (ÁFA) mértéke a 2017. évi LXXVII. törvény alapján 18%-ról 5%-ra csökken. Ennek megfelelően meglévő szolgáltatásaink havi díjai is csökkennek. Váltsa az adócsökkentést gyorsabb csomagra. Nézze meg Powernet csomag ajánlatainkat és cserélje meglévő hozzáférését sokkal gyorsabb sávszélességre néhány száz Forintért cserébe, hogy az Ön internet hozzáférése is korszerűbb legyen és megfelelhessen a mai kor követelményeinek!

Készenléti díj változás
2017.12.11.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy az eddigiekben is minden hónapban kiszámlázott készenléti díj 200.- Forintról, 2018. február 01-től 300.- Forintra nő. Eddigiekben ezt a díjat kedvezményként átvállaltuk azoktól, akik ügyfélszolgálaton történő befizetéssel, e-számla útján vagy postán küldött átutalásos számla alapján rendezték havi díjaikat. 2018. február 01-től ezt a díjat csak ügyfélszolgálaton történő befizetést vagy e-számlás fizetési módot választó ügyfeleinktől tudjuk átvállalni! Kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunkon, ha módosítani kíván jelenlegi fizetési módján, a kedvezmény biztosítása érdekében.

Tájékoztató
2015.12.10.

A Netsurf Távközlési Szolgáltató Kft. és a Homoknet Bt. között létrejött hálózat vételi szerződés keretében a Homoknet Bt. ügyfeleinek új internet szolgáltatója 2016. január 1-től a Netsurf Távközlési Kft. Ezúton üdvözöljük szeretettel új ügyfeleinket! 2016. január 1-től minden felhasználónak hozzáférhetővé tesszük csomagjainkat. Kellemes időtöltést hálózatunkon.